Lokalene

Oversiktlige landskap med enkel adkomst fra A til B og en fin balanse mellom skjermede og sosiale soner bidrar til effektiv flyt og balanserte arbeidsdager.

Etasje

Status

Ledig areal

Bygulv

Utleid

Med Holm – Oslos eldste hattebutikk, Kaffebrenneriet og Kiosken Bar har Hieronymus varierte tilbud på bygulvet. En ny restaurant er under planlegging og det kommer flere spennende tilskudd som vil skape liv på gateplan i gatene rundt bygget. Bygulvet i Hieronymus skal gi leietakere en enklere og morsommere hverdag, både i og utenfor kontortid. Gatene vil fylles med uteservering og grønne innslag.

U1

Utleid

I U1 er det planlagt treningsrom og garderober i tilknytning til sykkelparkeringen. Her kan leietakerne komme for å henge fra seg sykkeltøyet etter treningsturen til jobb, ta seg en dusj og få levert nystrøkne skjorter før arbeidsdagen starter. Dagens sykkelparkering utvides og logistikken forbedres med gode kommunikasjonsveier inn fra gateplan, og oppover i kontorbygget.

03

Ledig

1066,2

44

Arbeidsplasser

16

Kontorplasser

04

Ledig

1741,5

88

Arbeidsplasser

1

Kontorplasser

06

Ledig

830,6

41

Arbeidsplasser

13

Kontorplasser

07

Ledig

1266

53

Arbeidsplasser

9

Kontorplasser

08

Utleid

19

Arbeidsplasser

7

Kontorplasser

Bygget skal sertifiseres til BREEAM In-use – Very Good. Det gjennomføres energitiltak i rehabiliteringen som utskifting av vinduer og etterisolering av deler av fasade. Alt arbeidet gjennomføres i samarbeid med Byantikvaren i Oslo. Det er installert ny energieffektiv belysning med tilhørende energieffektiv styring og moderne styringssystem på klimaanlegg. Måling av CO2-avtrykk gjennomføres under rehabiliteringen og løpende i driftsfasen.

Last ned hele prospektet her.