Lokalene

Hieronymus består av åtte etasjer og har plass til opptil 500 arbeidsplasser.

Etasje

Status

Ledig areal

Bygulv

Utleid

Med Holm – Oslos eldste hattebutikk, Kaffebrenneriet og Kiosken Bar har Hieronymus varierte tilbud på bygulvet. En ny restaurant er under planlegging og det kommer flere spennende tilskudd som vil skape liv på gateplan i gatene rundt bygget. Bygulvet i Hieronymus skal gi leietakere en enklere og morsommere hverdag, både i og utenfor kontortid. Gatene vil fylles med uteservering og grønne innslag.

U1

Utleid

I U1 er det planlagt treningsrom og garderober i tilknytning til sykkelparkeringen. Her kan leietakerne komme for å henge fra seg sykkeltøyet etter treningsturen til jobb, ta seg en dusj og få levert nystrøkne skjorter før arbeidsdagen starter. Dagens sykkelparkering utvides og logistikken forbedres med gode kommunikasjonsveier inn fra gateplan, og oppover i kontorbygget.

02

Utleid

03

Utleid

72

Arbeidsplasser

04

Utleid

94

Arbeidsplasser

05

Utleid

06

Ledig

868

44

Arbeidsplasser

07

Utleid

60

Arbeidsplasser

08

Utleid

Første etasje er åpnet opp og knapt til å kjenne igjen. To bakgårder er oppgradert og utvidet med overbygd glasstak og bundet sammen slik at de kan brukes som et sammenhengende fellesareal. Bygget har to ærverdige og verneverdige innganger mot nord og sør som begge er oppgradert med ny belysning.

Bygget har attraktive planløsninger og designvalg som skaper funksjonelle arealer med et elegant uttrykk. Kontorene er åpne og fleksible med gjennomgående gode lysforhold og fantastisk utsikt.

Oversiktlige landskap som er lett å bevege seg i og en fin balanse mellom skjermede og sosiale soner bidrar til effektiv flyt og balanserte arbeidsdager.

Dagslys og soner

Planene er utarbeidet basert på ringer-i-vann-prinsippet. Det vil si at hovedkommunikasjonsårene med de sosiale sonene med høy aktivitet og samhandling plasseres midt i etasjen der møterom og støttefunksjoner plasseres som buffer for å avskjerme arbeidsplassene i stille områder. De typiske kontoretasjene er organisert i ganglinje tett på vertikalkommunikasjon. Arbeidsplassene i åpent landskap deles opp i soner med rom som stillerom, cellekontor og møterom. Mot atriene utvides korridorene for å tilrettelegge for prosjektsoner med dagslys for atriene.

Belysning

Belysning i samtlige deler av bygget er med på å underbygge de elegante kvalitetene. Kombinasjonen av sortlakkering og messing forsterker den varme atmosfæren. Utendørs på byggets fasade har lysdesignere fra Zenisk skapt spennende og unik atmosfære. Belysningen utendørs er en del av planen om å transformere byrommene utenfor bygget.