Fellesfasiliteter

Eiendommens fellesfasiliteter har gjennomgående høy kvalitet, og bidrar til å skape et godt miljø for ansatte i bygget. Fasiliteter som personalrestaurant, treningsrom og garderober bærer alle preg av bevisste materialvalg - som en naturlig forlengelse av eiendommens øvrige kvaliteter.

Et fullservice bygg

Eiendommens rehabiliterte fellesarealer skal huse attraktive tilbud som bidrar til det lille ekstra for byggets leietakere. Disse pakkes inn i stilrent og gjennomført design som underbygger bygningens egenart.

Det gjøres omfattende tiltak i første- og underetasjen for å kunne tilby attraktive og oppgraderte fellesarealer for byggets leietakere.

Sykkelparkering

Sykkelparkeringen legger til rette for sykling året rundt. Enten om sykkelen er full av gjørme etter en tur i marka eller veisalt om vinteren, kan du vaske sykkelen i vaskekummen.

Det er i tillegg en servicestasjon hvor du kan justere utstyr, bremser og fylle luft i dekkene.

Tilrettelagt adkomst

Sykkelparkeringen befinner seg i eiendommens underetasje, men adkomst er tilrettelagt fra gaten, med løftebord og skinne i trappen. Begge leder direkte til sykkelparkeringen.

Sykkelparkeringen kan huse opp til 120 sykler fordelt på stativets to etasjer. Det er også satt av plass til større elsykler.

Treningsrom

I en hektisk hverdag er det behagelig å få gjennomført en god treningsøkt om morgenen, i lunsjen eller rett etter arbeidsdagen er over.

Derfor har vi i samarbeid med Corporis utformet et av Vikas flotteste treningsrom i et kontorbygg.

Treningsrommet skal være et sted hvor man kan koble av fra en hektisk hverdag, eller ha effektive gruppetimer som både bedrer helsen og kulturen i selskapet.

Det er et eget rom hvor kollegaer kan møtes til gruppetimer før, midt på dagen eller etter arbeidsdagen for en økt – med eller uten trener.

Garderober

Garderober av høy kvalitet etableres i tilknytning til treningsrommet og sykkelparkeringen.

Materialene bygger videre på eiendommens kvaliteter, og garderobene skal være et behagelig sted å være.

Det blir etablert godt med garderobeskap, og private dusjbåser i alle garderober.

Ladeskap og tørkerom

Elsykkelbatterier kan lades i egne, låsbare ladeskap.

Skapene er også isolerte, og kan slukke eventuelle brannforløp.

I tilknytning til sykkelparkeringen er det et eget tørkerom egnet for oppheng av vått sykkeltøy.

Kontaktinfo

Per Espen Ramnefjell
Eiendomsansvarlig (innleid konsulent)

Send epost

+47 976 53 602

Trond Aslaksen
Partner, Akershus Eiendom

Send epost

+47 928 86 966