Fasiliteter

Eiendommens fellesfasiliteter og -arealer har gjennomgående høy kvalitet og bidrar til å skape et godt miljø for leietakerne i bygget. Nye fasiliteter som sykkelparkering, treningsrom og garderober bærer alle preg av kvalitetsmateriealer.

  • Garderober av høy kvalitet etableres i tilknytning til treningsrommet og sykkelparkeringen. Foto: Pernille Münster
  • Foto: Knut Neerland
  • Sykkelparkeringen, service og vaskestasjon. Foto: Knut Neerland
  • Eiendommens rehabiliterte fellesarealer skal huse attraktive tilbud som bidrar til det lille ekstra for byggets leietakere. Foto: Alexandra Gjerlaugsen
  • Elsykkelbatterier kan lades i egne, låsbare ladeskap. Foto: Knut Neerland
  • Tilrettelagt adkomst fra gaten, med løftebord og skinne i trappen. Begge leder direkte til sykkelparkeringen. Foto: Knut Neerland
  • I samarbeid med Corporis er det utformet et nytt og moderne treningsrom.

Eiendommens fellesarealer tilbyr flere attraktive tilbud som bidrar til det lille ekstra for byggets leietakere i et stilrent og gjennomført design. Det har blitt gjennomført omfattende tiltak i første- og underetasjen for å kunne tilby attraktive og oppgraderte fellesarealer for byggets leietakere.

Sykkelparkering

Det legges til rette for sykling året rundt. Enten om sykkelen er full av gjørme etter en tur i marka eller veisalt om vinteren, kan du vaske sykkelen i egen sykkelvask. Det er i tillegg en servicestasjon hvor du kan justere utstyr, bremser og fylle luft i dekkene.

Sykkelparkeringen kan huse opp til 120 sykler fordelt på stativets to etasjer. Det er også satt av plass til større elsykler.

Den befinner seg i eiendommens underetasje, men adkomst er tilrettelagt fra gaten, med løftebord og skinne i trappen. Begge leder direkte til sykkelparkeringen.

Ladeskap og tørkerom

Elsykkelbatterier kan lades i egne, låsbare ladeskap. Skapene er også isolerte og kan slukke eventuelle brannforløp.

I tilknytning til sykkelparkeringen er det et eget tørkerom egnet for oppheng av vått sykkeltøy.

Treningsrom

I en hektisk hverdag er det behagelig å få gjennomført en god treningsøkt om morgenen, i lunsjen eller rett etter arbeidsdagen er over. Hieronymus har derfor i samarbeid med Corpris utformet et helt nytt og moderne treningsrom til disposisjon for alle leietakere. 

Det finnes også et eget rom hvor kollegaer kan møtes til gruppetimer før, midt på dagen eller etter arbeidsdagen for en økt – med eller uten trener.

Garderober

Moderne og lyse garderober av høy kvalitet er etablert i tilknytning til treningsrommet og sykkelparkeringen.

Materialene bygger videre på byggets historie og kvaliteter, og garderobene skal være et behagelig sted å være.

I alle garderober er det mange garderobeskap, tørkeskap og private dusjbåser.