Personal-
restaurant

Personalrestaurant

Personalrestauranten tilbyr en varm og innbydende atmosfære med fristende retter. De ansatte skal få et variert tilbud av god kvalitet og med bærekraftige ingredienser. Maten er sunn og næringsrik, men det finnes også alternativer for de som ønsker å unne seg noe ekstra. Kokken bruker ulike teknikker og tilberedningsmetoder hver dag for å sikre variasjon og høy kvalitet.

Foto: Knut Neerland
Foto: Knut Neerland
Illustrasjon: Radius Design/3D Estate

Et godt sted å være

Personalrestauranten byr på en varm velkomst og en behagelig atmosfære preget av appetittvekkende dufter. Gode smaker, variert utvalg og bærekraftige råvarer skal sammen bidra til å gi ansatte et godt lunsjtilbud.

Kvaliteten skal være kompromissløs, og serveringstilbudet sunt og næringsrikt. Det skal også være mulighet for å velge alternativer, for de som ønsker å kose seg litt ekstra.

Hver dag vil det serveres en varmrett, og kokken vil benytte ulike teknikker og tilberedningsmetoder for å sikre variasjon og høy kvalitet.

Illustrasjon: Radius Design/3D Estate

Rådhuset deli

Rådhuset deli blir en del av personalrestauranten hvor leietakerne tilbys et bredt utvalg av sandwicher, salater, smoothies, kaffe og mange andre godsaker.

Disken strekker seg ut i en bugnende buffet med moderne retter som er enkle å ta med på farten, serveres som sharingmenyer til møterom, eller til helgefrokosten hjemme.

Spekemat og pålegg skjæres og tilberedes på huset til eget bruk, og kan selges i løsvekt til gjestene.

Et naturlig samlingspunkt

Personalrestauranten skal være et levende sted gjennom arbeidsdagen, og arealet skal stå til leietakers disposisjon.

Frokostmøter

Her kan leietakere invitere kunder eller ansatte til frokostmøter med ferske bakevarer, nypresset juice og god espresso.

Middager og arrangementer

Uavhengig av om avdelingen skal feire internt, avholde kundearrangementer eller julebord, vil kokkene tilberede nydelige måltider i stemningsfulle omgivelser.

Afterwork

Personalrestaurantens skjenkebevilling gjør at man kan samles til et godt glass vin eller øl med gode kolleger. Delien kan også fungere som bar på ettermiddagen og kveldstid