Et godt sted å være
Personalrestauranten byr på en varm velkomst og en behagelig atmosfære preget av appetittvekkende dufter. Gode smaker, variert utvalg og bærekraftige råvarer skal sammen bidra til å gi ansatte et godt lunsjtilbud.
Kvaliteten skal være kompromissløs, og serveringstilbudet sunt og næringsrikt. Det skal også være mulighet for å velge alternativer, for de som ønsker å kose seg litt ekstra.
Hver dag vil det serveres en varmrett, og kokken vil benytte ulike teknikker og tilberedningsmetoder for å sikre variasjon og høy kvalitet.
Rådhuset deli
Rådhuset deli blir en del av personalrestauranten hvor leietakerne tilbys et bredt utvalg av sandwicher, salater, smoothies, kaffe og mange andre godsaker.
Disken strekker seg ut i en bugnende buffet med moderne retter som er enkle å ta med på farten, serveres som sharingmenyer til møterom, eller til helgefrokosten hjemme.
Spekemat og pålegg skjæres og tilberedes på huset til eget bruk, og kan selges i løsvekt til gjestene.
Et naturlig samlingspunkt
Personalrestauranten skal være et levende sted gjennom arbeidsdagen, og arealet skal stå til leietakers disposisjon.
Frokostmøter
Her kan leietakere invitere kunder eller ansatte til frokostmøter med ferske bakevarer, nypresset juice og god espresso.
Middager og arrangementer
Uavhengig av om avdelingen skal feire internt, avholde kundearrangementer eller julebord, vil kokkene tilberede nydelige måltider i stemningsfulle omgivelser.
Afterwork
Personalrestaurantens skjenkebevilling gjør at man kan samles til et godt glass vin eller øl med gode kolleger. Delien kan også fungere som bar på ettermiddagen og kveldstid