Personalrestaurant

Personalrestauranten tilbyr en varm og innbydende atmosfære med fristende dufter. Med fokus på god kvalitet, variert utvalg og bærekraftige ingredienser, sikrer de ansatte et tilfredsstillende lunsjtilbud. Maten er sunn og næringsrik, men det finnes også alternativer for de som ønsker å unne seg noe ekstra. Kokken bruker ulike teknikker og tilberedningsmetoder hver dag for å sikre variasjon og høy kvalitet.

Et godt sted å være

Personalrestauranten byr på en varm velkomst og en behagelig atmosfære preget av appetittvekkende dufter. Gode smaker, variert utvalg og bærekraftige råvarer skal sammen  bidra til å gi ansatte et godt lunsjtilbud. 

Kvaliteten skal være kompromissløs, og serveringstilbudet skal ha fokus på sunn og næringsrik mat. Det skal også være mulighet for å velge alternativer, for de som ønsker å kose seg litt ekstra. 

Hver dag vil det serveres en varmrett og kokken vil benytte ulike teknikker og tilberedningsmetoder for å sikre variasjon og høy kvalitet.

Rådhuset deli

I vår deli skal gjestene få en følelse av storbyen. Smakene og sansene minner om Londons hippe sandwichbarer og New Yorks mange trendy lunsjrestauranter. 

Delien vil tilby et bredt utvalg av sandwicher, salater, smoothies, kaffe og mange andre godsaker. 

Disken strekker seg ut i en bugnende buffet med moderne retter som er enkle å ta med på farten, serveres som sharingmenyer til møterom, eller til helgefrokosten hjemme. 

Spekemat og pålegg skjæres og tilberedes på huset til eget bruk, og kan selges i løsvekt til gjestene.

Et naturlig samlingspunkt

Personalrestauranten skal være et levende sted gjennom arbeidsdagen, og arealet skal stå til leietakers disposisjon.

Frokostmøter
Inviter kunder eller kolleger til frokostmøter med ferske bakevarer, nypresset juice og god espresso. 

​Middager og eventer
Uavhengig av om avdelingen skal feire internt, avholde kundearrangementer eller julebord, vil kokkene tilberede nydelige måltider I stemningsfulle omgivelser. 

Afterwork 
Personalrestaurantens skjenkebevilling gjør at man kan samles til et godt glass vin eller øl med gode kolleger. Delien kan også fungere som bar på ettermiddagen og kveldstid

Kontaktinfo

Per Espen Ramnefjell
Eiendomsansvarlig (innleid konsulent)

Send epost

+47 976 53 602

Trond Aslaksen
Partner, Akershus Eiendom

Send epost

+47 928 86 966